ISO 9001:2015 Дивитись
Отримання сертифікатів

Офісний комплекс БП «Оптіма Плаза», що розташований на вулиці Науковій, 7Д у місті Львові, першим в Україні отримав сертифікат BREEAM In-Use International. Це міжнародний знак якості проекту, що підтверджує відповідність до сучасних вимог щодо функціонування офісного приміщення та спрямована на енерго- та ресурсоефективність.

Бізнес-центр «Оптіма Плаза» (м. Львів, Наукова, 7Д) переміг одразу у двох номінаціях Премії країн Східної Європи 2017: Інновація у сфері «зеленого будівництва» (INNOVATIVE GREEN BUILDING OF THE YEAR) та Офісний проект року (OFFICE PROJECT OF THE YEAR).

Церемонія нагородження EE Real Estate Awards відбулася 23 листопада. Це одна з наймасштабніших подій у сфері нерухомості Східної Європи та СНД. Участь у ній взяли більше 200 компаній!

На церемонії нагородження EE Real Estate Awards оголошують кращі проекти Казахстану, Азербайджану, Грузії, Білорусії, України та Молдови, які відзначені міжнародною діловою громадськістю. Серед переваг, які отримує переможець Премії, розміщення інформації про проект у кращих професійних журналах та інтернет-виданнях, в країнах-учасників та країнах ЄС, а також ексклюзивне право використовувати логотип EE Real Estate Awards. Переможців нагороджують золотою підковою та спеціальним сертифікатом.

ISO